tisdag 18 maj 2010

Semester...

Jag har haft semester.
Ätit och druckigt gott.
Varit lat.

Trodde det skulle straffa sig idag när jag ställde mig på vågen, men nä... SKÖNT! Man måste ju få synda lite ibland, eller hur?!

Har spenderat ett par dagar i Stockholm hos finaste syster yster. Vi har hunnit med massa nöje, men även nytta, hör och häpna! För i fredagskväll, efter lite frilufsande och korvgrillning, tog jag med henne ut på lite intervallträning light a la Malin. Underbart väder och finfint sällskap. Kunde inte bli bättre!

Vi värmde upp med att jogga runt i "kvarteret", stretcha och dricka, sen satte vi igång. Nedanför Charlottes hus ligger en park, med massa bra ställen att träna på! Först höll vi till på baskeplanen där vi gjorde benböj över till andra sidan, sen 10 upphopp och sen rusch tillbaka. Fem omgångar.


Vidare till fotbollsplanen. Fem snabba starter med jogg tillbaka över hela planen. Sen fick maggen en omgång. Olika situps i par - lääänge. Gött!

Lite tempoträning på en raksträcka. Jogga mellan två lyktstolpar, ruscha mellan två osv. Fram till en bänk där vi gjorde armhävningar och gäddhängare ett par omgångar.

Sista rycket. Tre lite längre ruscher och sen vila.
Stretching. Dricka. Pusta ut på en parkbänk.
Underbart syrran!


Dusch. Käk och sen lite öl och chips. Hahaha, för det är så det är när det är semester! GÖTT!

Nu är jag dock tillbaka i verkligheten igen, i vardagen, och ska försöka komma igång med träningen igen. Har spritt i benen, men attans mycket att göra... Men, måste få ihop schemat på nåt sätt och helst samordna med Lisa - för nu är det aaaaaalldeles för länge sen vi sågs, drack kaffe och TRÄNADE ihop!

Ses snart igen!
KRAM/Anette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar